8.09.2011

Herşeye rağmen...

Herşeye rağmen yine yeniden ben geldim!


Aklımda o kadar çok şey var ki şu an, duygularımı nasıl yazıya dökücemi bilemiyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki aşırı derece bağımlı olduğum bloğumun şak diye kapatılmasından sonra blog açmamaya karar vermiştim. Ama yazı yazmaya ve uzakdoğuya olan ilgim bir yana çingularımdan (blog arkadaşlarım) ayrı kalamaya gönlüm razı olmadı. Özellikle de aralarında şakalaşıp durduklarını gördükçe ulan ben nasıl olurda aralarına girip bunları deli edemiyorum diye resmen kudurdum ahahha:D Şaka bir yana son günlerde bloglarda dolaşan  Blogger N’lerini seçiyor mimini okudukça gözlerim doldu. Ne kadar çok alışmışım size ya...

İşte şu dakikaya kadar blog açmıcam diye ayak diretiyordum ama dayanamayıp yine geldim. Ha bu arada bloğumuzun ismi Kore Delisi beni tanımayanlara yada birkaç haftada adımı unutanlara hatırlatayım dedim :D Blog adresim zaruri nedenlerden dolayı mutasyona uğrasa da özümüz aynı efenim. Önceden  http://koredelisi.wordpress.com/ du adresim şimdi http://kore-delisi.blogspot.com/ oldu, ismimi değiştirecektim ama eski takipçilerim olurda ararlar beni diye değiştirmedim (kendime uygun isim bulamadığımdan değil yani:D)



Şimdi gelelim sadede işi böyle gırgıra vurduğuma bakmayın aslında aşırı derecede sinirli ve kızgınım! Kulaklarını hergün büyüüük bir saygıyla çınlattığım wordpress yetkilileri benim canım http://koredelisi.wordpress.com/ adlı bloğumu kapattılar. Ve hala neden kapatıldığına dair doğru düzgün bir açıklamada yapılmadı. Neye üzüleceğimi şaşırdım doğrusu; bir yıllık emeğime mi yanayım, yazılarımın gittiğine mi, nedensiz yere biranda bloğumun kapatılmasına mı, arkadaşımın benim için yaptığı resimlerin gitmesine mi, canciğer olduğum takipçilerimin artık beni bulmalarının zorlaşmasına mı... Hangisine?

Bilenbilir beni yazı yazmayı çok severim, helede canım sıkıldıysa ilaç gibi gelir bana. Yazı yazmayı o kadar çok benimsedim ki bu yüzden eski (bir kelime insanı bu kadar mı üzer ya;( eski..) bloğumda nerdeyse günde bir iki yazı birden yazdığım oluyordu. Ama sağolsun wordpress bütün şevkimi yerle bir etti. Bloğu açmalarını falan da beklemiyorum aslında, hatta mümkünse açmasınlar bana iyilik etmiş olurlar ama en azından yazılarımı yani bir yıllık emeğimi geri verselerdi keşke. En azından haber verselerdi de bende bu kadar şok olmasaydım!

Yazdıklarıma dönüp bakmıcam çünkü biliyorum ki okursam çoğunu silicem. Benim gibi her daim gülümseyen birine bile böyle kötümser bir yazı yazdırıyorlarya helal olsun ne diyim... Ha aklıma gelmişken hikaye bloğu olarak açtığım http://aaskinmelodisii.wordpress.com/ adlı bloğumda kapandı:D Evet farkındayım wordpress'in benle alıp veremediği var! Sırf meraktan bu bloğu açtım acaba burayıda kapatabilecekler mi:D Aslında bakarsanız artık umrumda da değil...

Bundan sonra eskisi gibi aktif olmıcam en azından kendime gelene kadar ama arada gelip yine güncellemeler yapıcam. Bu yazıyıda hayalet misali bir anda ortadan kaybolmadığımı söylemek için yazdım... Demiştim benden kurtulmak kolay değildir;) Tekrar görüşmek üzere...

Beni tanıyanlar ve yeni tanıyacak olan herkese
kucak dolusu merhabaaaa
^_^

27 yorum:

  1. hoşgeldin canımmmm!!! hele şükür yaa, gözlerimiz yollarda kalmıştı... boşver sen wordpress'i, burda devam et yoluna. (bildiğim kadarıyla blogspot'ta blogu böyle saçma bir nedenden kapatılan kimse olmuyor...) öbürü açılınca yazılarını iki tarafta birden yayınlarsın.

    seni yeniden aramızda görmek çok güzel sevgli delicim. eski günlerdeki gibi bol bol yazman dileğiyle ;)

    YanıtlaSil
  2. Çingu seni yeniden görmek çok çok güzel :) WP'nin o şerefsizliğinden sonra Blogspot'a taşınmak çok iyi olmuş. Blogger Backup Utility isimli küçük programı indirip blogunun yedeğini al derim benim gibi. Ben hep öyle yapıyorum, yazıların, yorumların güvende olur :)

    Vazgeçmemen çok güzel, kısa zamanda eskisi gibi olacaktır eminim. Ve tekrardan hoşgeldin, ne iyi ettin diyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Hoş geldin çingu, özlettin kendini :( Olanlara hepimiz gerçekten üzüldük. Sitende indirme linkleri olduğu içindir büyük ihtimalle. İndirme linki bulunduruyorsan bir yerlerde linklerin seninle alakası olmadığını da belirtmen gerekiyor sanırım. (bkz. copyright infringement). Ama hikaye bloğunun kapatılmasına bir anlam veremedim. Acaba seninle bir alıp veremediği olan biri mi şikayet etti WP'e? Her neyse olan olmuş, önümüze bakalım biz ^^ Ben de bir ara kaybolmuştum ama döndüm. Çingular sağ olsunlar her zamanki samimiyetleriyle kucak açtılar. Bil ki biz buradayız ve seni severek okuyoruz :$

    YanıtlaSil
  4. Canım ben gerçekten çok üzüldüm..Wordpress'den seni takip ediyordum emin ol Google Kore Delisi yazınca hemen çıktı..:)) üzülme takipçinim facede'de destekliyeceğim bu güzel yazılardan kimse mahrum kalmasın:))

    YanıtlaSil
  5. İşte kurtarıcım canım sorularma hazırlan benim yeniyim biliyorsun ben şimdi en sevdiğim yazımın kenarda gözükmesini istiyorum birde bloğa yapılan yorumları yanda görmek istiyorum bunun için hangi gadgeti yüklemeliyim çok acil durumdayım:))

    YanıtlaSil
  6. hoş geldin tekrar .boş ver bence de wordpress i buradan bol bol yazılarını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  7. Koredelisii, hoşgeldin çingu:)

    Yeni yazılarını bekliyoruz merakla. Burası daha iyi olmuş. Hatta biz wp'ciler de blogspota taşınmalıyız hafiften.. Hepimize ders olsun senin bloga olanlar :((

    Takipteyiz her daim:)

    YanıtlaSil
  8. hoş geldin Kore Delisi :) yeni yazılarında görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  9. hoşgeldin hoşgeldin neşe getirdin bizlere :D

    YanıtlaSil
  10. hoşgeldin koredelisiii :D mesajını çok geç okudum, tüh dedim açılışı kaçırdım biyan :(
    ama iyiki geri döndün iyiki burdasın :)
    söylenecek çok şey var bu kapatılma mevzusuyla ilgili ama içini tekrar kıymak istemem, yeni bloğun sana daha büyük mutluluklar getirir inşallah :D biz seni burdan da takip ederiz her türlü :)
    not: winpohu gibi ufaktanda olsa bende bloğumu blogspota taşımaya başladım, senin olayından sonra benimde eteklerim tutuştu :S http://51kaktuscicegi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Tekrardan aramıza gelmen çok iyi olmuş. WP nin şerefsizliğine kızıp sıccacık çingularından ayrı kalmak hem bize hem kendine büyük bir işkence olurdu iyi ki geldin^^ Eski performansına bir an önce kavuşman dileğiyle :D

    YanıtlaSil
  12. Tekrardan hoşgeldin Kore delisi. Bir blogger'ın ikinci baharı mı oldu :) O blog kapandı gitti yapacak bir şey yok, hem öğrenme bloğuydu, şimdi mis gibi usta olarak bu blogda çok daha güzel yazılar yazacaksın bence. Kolay gele :)

    YanıtlaSil
  13. @hikaruivy: Hoşbulduk hikarummm^^^
    Umarım öyledir canım zati bir daha bloğuma dokunan olursa kökten bırakıcam yazı yazmayı... Bende tekrardan aranızda oluduğum için çocuklar kadar mutluyum inan hikarum;)İyiki varsınız...

    @Lee: Kamsahamnidaaa çingu:) Aslında bakarsan bu bana iyi bir ders oldu artık bloğu yedeklemeden bir adım bile atmam:D Program çok işime yarıcak cidden hemen indiriyorum... Vazgeçmekte neymiş WP inatsa ben onlardan daha inadım ahah:D

    @kendisi:Hoşgulduk çingu gerçi asıl sen hoşgeldin:) Bir daha bu kadar ayrı kalma blogdan ve kendini bu kadar özletme emi;)
    Aslında linklere hep dikkat etmiştim, sadece şarklar için indirme linki veriyordum oda te bir siteden ve resmi olduğundan da emindim. Ama olan oldu işte napalım tek tesellim hiçbirşey içimde kalmadı WP yetkililerine açtım ağzımı yumdum gözümü :D

    @Kore Aşığı:Oyy yıldızım çok sağol^^ Herzaman yanımda olduğunu biliyorum canım komovo;) Bu arda sorularını facebooktan cevapladım;)

    YanıtlaSil
  14. @Winpohu: Hoşbulduk çingum, bende aynı gayreti kendimden bekliyorum:D

    @mydestiny06: Hoşbuldukk^^ Kendimi bu konuda örnek göstermeyi hiç istemezdim çingum ama bencede bloglarınıza sahip çıkın ve hazır elinizin altındayken yedekleyin;) Bana olan oldu boşverdim zaten ama başka birinin daha emeklerinin çöpe atılmasını istemem gerçekten kötü bir duygu;)

    @Masalevi: Hoşbulduk ^^ En kısa zamanda;)
    @egosantrikrapsody: Hoşbulduk! Sende bana neşe getirdin şu an inan;))

    @kaktuscicegi: Neyse canım geç olsun güç olmasın, sende hoş geldin:D Bencede çingum yeni bir sayfa açtım burda bakalım nerler olucak (sevgilimden ayrılmış gibi hissettim ya ahah)… Valla iyi yapıyosun yedekle yedekle;)

    @akiravamosrafa: Komovooo çingu^^ Ben sizden ne kadar süre ayrı kalabilirim ki, yine döndüm dolaştım burdayım;)

    @bunusevdim: İnanır mısın bu bloğu ilk açtığımda aklıma ilk senin söylediğin şeyler geldi. Evet bende öyle düşünüyorum eskisi tamda senin dediğin gibi acemilik ve çocukluk yazılarımdı (çoğu) ama şimdi biraz daha güzel olacak gibi ve biraz daha pasif:D Bu arada hoşbulduk ;))

    YanıtlaSil
  15. Hoşgeldin Koredelisi, seni tekrar görmek güzel. Wordpress'te blogu olan biri olarak her an diken üstünde gibiyim valla, en kısa zamanda önlemini almak gerek.
    Umarım yazılarına en kısa zamanda kavuşursun. O zamana dek biz buradaki yazılarını okumaya ve takibe devam edeceğiz.

    YanıtlaSil
  16. Hoşgeldin Kore delisi, tekrar blog açmakla çok iyi yapmışsın ;)
    Bu yeni bir başlangıç olacak ve eminim yine güzel yazılarla dolduracaksın blogu^^

    YanıtlaSil
  17. Sonunda şöyle güzel bir yorum yapayım iyilik meleğim:))sayende kore aşığı olduğum gibi rahatça yorumda yapıyorum artık yazını merakla bekliyorum o_O Bu gözlerle (^.^)

    YanıtlaSil
  18. Yeniden merhaba. ^^
    Yeni blogunuzu blogroll'a ekledim. Yeni yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. ^^

    YanıtlaSil
  19. @kimbapsushi: Hoşbulduk kim^^ Dediğim gibi karşınızda canlı örnek olarak duruyorum sonradan üzülmektense bir an önce önleminizi alın;)

    @astreatlas:Hoşbulduk çingu... Bende öyle ümit ediyorum:))

    @Kore Aşığı: ^_^Rica ederim canım yararlı olabildiğime sevindim;)

    @korehayrani: Sanada yeniden merhaba korehayranı;) Bende yeni yazıları sabırsızlıkla bekliyorum^^

    YanıtlaSil
  20. Hoşgeldinnnnn özlem:))
    Tanıdık bir yüz daha ne güzel^^Bakıyorum da ben yokken koreyle baya içli dışlı olmuşsun, bloğun çekik gözlülerden geçilmiyor oh oh ne güzel:D

    YanıtlaSil
  21. Merhaba kore delisi^^ blog açmadan önce takipçindim .Blogunun aniden kapatılmasına çok şaşırmış ve üzülmüştüm.İyi ki geri döndün^^ İnşallah yeni yazılarınla bol bol buluşmak üzere:))

    YanıtlaSil
  22. Merhaba sağbeyin hoşgeldin^^
    Ayrıca teşekkür ederim, bundan sonra da ben senin takipçinim özelliklerde animelerde güveniyorum sana^^görüşürüz;)

    YanıtlaSil
  23. hoşgeldin bidaha gitme sakın=)) çok üzüldüm blogunun kapanmasına ama sonunda burdasın ve seni buldum çok sevindim hiç kimse yerini tutmuyor...

    YanıtlaSil
  24. ^_^ Teşekkür ederim parlayan güneş:) Bu yorumu okurda bir yere gidermiyim, artık alıştım kapıdan kovsalar bacadan giriyorum:D Ve sende tekrardan hoşgeldin;)

    YanıtlaSil
  25. Kore Delisi ablacım gelmiiişşş!! Hoşgeldin seni tekrar buralarda görmek çok güzel gerçekten :D Eski bloğunun kapanmasına gerçekten çok üzülmüştüm. İyi ki geldin.

    YanıtlaSil
  26. @Minoz: Amanın minozcum gelmiş^^ İnşallah yeni bloğumu bulurlar dediğim bir kaç kişi arasındaydın minoz, seni burda da gördüğüme sevindim;)Sende tekrardan hoşgeldin

    YanıtlaSil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...