30.09.2011

Yetenek Avcısı - Part 2


Nerde kalmıştık!

Bir önceki yazımda sprey boyasıyla resim çizmekten bahsetmiştim. Yine boyayla devam edelim ama bu sefer birazcık suya bulaşıcaz.

Eminim ki bir çoğunuz bu videoları daha önce görmüştür. Ama ben ilk kez izledim ve kendi adıma yeni keşfettim:D Ha unutmadan birşey daha söyleyeyim, sanki çok lazımmış gibi tırnakları çok çabuk uzayan biriyim. Buna rağmen beni rahatsız etmeyecek ve haraketlerimi engellemeyecek şekilde sadece birazcık uzatmayı severim o kadar. Ekleyeceğim videolar bu konuyla ilgili ama demin haberlere göz atarken yine şu aklından şüphe ettiğim kadını gördüm, hani sırf bir kitabın içine adını yazdırabilmek için yıllar hatta yıllarca tırnaklarını kesmeyen ve bu uğurda bir ömrü boşyere (gerçi bilemeyiz bunu kendi mutluysa sorun yok!) heba eden ablamızdan bahsediyorum.

Tırnakları toplam 6 metre uzunluğundaymış O_o (Allah'ım sen akıl fikir ver...)
İyice konuyu dağıttık dimi hemen topluyorum... Efenim bu yazımız da ebru sanatının kadınlar tarafından nasıl farklı bir amaç için kullanıldığını görücez;) Farklı, yapması bana göre eziyetli ama yapınca da tırnakta hoş duran bir çalışma. Aslında bu konuyla ilgili çok fazla video var ama hepside o kadar uzun ki hem kendimi hemde sizi daha fazla delirtmemek için sadece bir kaç tane ekledim. Fazla uzatmayayım geri kalanını videolardan izleyip görelim;))

 Bunu diğerlerini ararken buldum bi izleyin bakalım beğenecek misiniz?


***

Bunlar sabrı sınayan videolar o yüzden sadece başlarını ve sonlarını izleyin.
En azından ben öyle yaptım:)

 

 

***
Bunlarla uğraşır mıyım acaba diye bir an düşündüm ama cık, işim olmaz bunlarla zati sıkılırım hemen...
Ama eğer şu aşağıdaki işlemi biri hayrına tırnaklarıma uygulasa hayır demem doğrusu. İçlerinden tek beğendiğim bu gazete-oje kardeşliği oldu;))

 

Ojelerle ve tırnaklarıyla uğraşmayı sevenlere yaratıcı, farklı seçenekler. İlgilisine duyurulur... Benden şimdilik bu kadar;)

Başka bir yazıda yeni yetenekler keşfetmeye
kaldığımız yerden devam edicez. 
Sağlıcakla kalın^^

5 yorum:

  1. Allah akıl dağıtırken bu kadın tırnaklarını törpülüyordu kesin :D Rekorlar kitabına girebilmek adına yapılan saçmalıklardan biri daha resmen. Haberlerde görmüştüm bu kadını, çok mide bulandırıcı bir görüntü.

    Şu son görüntyü sevdim ama. Gazete-tırnak güzel görünüyor. Yine de yaptırmayı düşünmem çünkü en fazla bir saat dayanırım, sonra sıkılır silerim :D

    YanıtlaSil
  2. Kesin kesinnnn:D:D
    İnsanoğlu işte hayal gücünün ve kendine eziyet etmelerinin bir sınırı yok.

    Benimde tek gözüme normal ve tiksinç gelmeyen o oldu en azından sade. Bilmiyorum belki bir gün bende denerim gazete-oje kardeşliğini;)

    YanıtlaSil
  3. men bu qezet ve lak(oje) olani sonuncunu yeni elemisdim oz dirnaqlarime , cooox gozel olur ;))))) etrafimdaki butun qizlar bunu sorusurdu :D sebrlisen deyrdiler ama netice gozeldise bezen sebr lazimdi mence ;)

    YanıtlaSil
  4. bu arada nece ilden sora yazina rey(yorum) yazilmasi problem deyil umidvaramki :D

    YanıtlaSil
  5. Gazeteli olanı erinmeyip bende denedim biraz zahmetli ama çok güzel oldu. Dediğin gibi sabır işi biraz;)
    Yorumların neden problem olsun canım aksine blogda yorumunu görünce mutlu oluyorum;)

    YanıtlaSil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...