6.05.2012

Taeyang - Sushi'nin en tatlı hali:)


Her ne kadar hala tam olarak adını koyamasamda bende Vip alemine adım atmış bulunmaktayım. BigBang grubunu önceleride dinliyordum ama üstünkörü... Şimdi ise grubu araştırdıkça, dinledikçe, hakkındaki yazıları okudukça ne kadar yetenekli ve sağlam bir grup olduğunu anlıyorum.

BigBang'e tam anlamıyla sardım saralı grup hakkında kapsamlı bir yazı yazmak istiyordum ama durmadan ertelemek zorunda kaldım. Ertelememdeki bir diğer neden ise grup hakkında daha çok şey öğrenmek istemem. Boş kaldığım her an BigBang hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum, bilgisayarımda kocaman bir dosya bloğa aktarılmak için beni bekliyor. Ama buna rağmen istediğim çoğu bilgiye hala ulaşamadım, yani bu kadar başarılı bir grup hakkında neden bu kadar az yazı var ki? Hımm sanırım bu televizyon programlarına çok az çıkmalarından kaynaklanıyor. Zati adamların reklama ihtiyacı yok ki, bir tek şarkı söylemeleri olay olmaları için kafi...

Grup hakkında yazımı şu sıralar yazamıyorum ama en azından her gün ilaç niyetine izlediğim bir video paylaşmak istedim. Bundan sonra bloğumda küçük çaplıda olsa BigBang yazıları ve şarkıları paylaşıcam. Özellikle de çalışkanlığına hayran olduğum G-Dragon ve yeteneğine hasta olduğum Taeyang hakkında;)

Bunlardan ilkiyle başlıyorum. Bu klibi kime izlettirdiysem aynı tepkiyi aldım, bayıldılar!  En önyargılı insanlar bile hasta oldu Taeyang'a. Her ne kadar rakiplerimi arttırıyorum diye kendime kızsamda arkadaşlarımın önyargılarını kırmak mutlu ediyor beni. Başkasını şu sahneye koysalar ve dans ederek yemek yap deseler en azından insan bir durup düşünür ama Taeyang da bir gram duraksama yok. Cidden dans konusunda çok yetenekli biri, başka kim bir yemeği bu kadar tatlı yapabilir ki! Ne kadar yaratıcı olduğunu sırf grup arkadaşlarının dansın sonundaki yüz ifadelerinden bile anlabilirsiniz. Taeyang çok fena göz hapsindesin ona göre;)

İşte Taeyang'ın Sushi dansı izleyelim keyfimiz yerine gelsin^^


Hele de o sondaki gülüşü yok mu...
Bu yaştan sonra fangirl yapcak bu çocuklar beni:)

Not: BigBang grubu İtalya'da düzenlenen ödül töreninde En İyi Hayran kategorisinde ödül kazandı. Bir çok ünlü ismin yer aldığı kategoride BigBang sadık Vip'leri sayesinde birinciliği göğüsledi... Tebrikler BigBang;)

10 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı okumuş. Taeyang ve BB hakkında ne kadar yazı okursan okuyayım hiç bıkmam :) Ellerine sağlık çingu. Ve gerçekten de önyargıları kırmak için örnek gösterilecek bir video bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ettim çingu;) Bazen Taeyang için çok mu abartıyorum diyordum ama arkadaşımda da aynı tepkileri görünce kesin yargıya vardım bu çocukta iş var:))

      Sil
  2. Lütfen bütününe hayran ol özel olarak Taeyang'a değil :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) G-Dragon, Taeyang ve TOP üçlüsüne çoktan hayran oldum ama diğer ikisi için aynı şeyleri söyleyemiyorum. Yani en azından şimdilik... Belki onlarıda gün geçtikçe severim ama şimdilik bu üçlü fena halde göz hapsimde:)

      Sil
    2. varya güney kuzey kore dizi çok güzeldir çünkü eskiden ben onlarlahiç izlemiyordum ama bazıları seyrettim çok güzel hoştur ben her gün boş zamanımda kore romatik komedi dizileri seyrediyorum sana da tafsiye ediyorum arkadaşım boys over dram hing 2 daha açok amam bunlarda güzel dizi mackelerel run oda var benim hyalim kore oyuncularıyla tanışmak istiyorum ama kısmetdegildirbende kore çok seviyorum

      Sil
  3. Vip Lounge a hoş geldin ^.^ O son ısırık hakkında neler yazardım da... Gerek yok şimdi XD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk:) o kısmı sacede üç nokta(...) ile anlatabiliyorum eheh:)

      Sil
  4. evt çok güzel bir site çok hoş aslında sunu bu site görmeyi çok isterim ne yaptıysam big bang geçmişi bulmaadim bu sitede olursa okuyabilirm diğer arkadaşlarimda memnun olur tşklr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumum için teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda yazabilirim yazıyı:)

      Sil
  5. bu site için teşkürler hepinize işallah kısa zamanda yeni kore romentik komedi dizileri yayınalrsınız çünkü yeni dizileri merak ediyorum kore dizileri hayranım ve en çok oyuncularını hepsi emekleri tşk ederim harikadırlar hepsi

    YanıtlaSil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...