27.10.2012

İyi Bayramlar!


Bayramınız mübarek olsun canlar...

İnşallah bütün aile bireylerinizle huzurlu, mutlu ve eğlenceli bir bayram geçirirsiniz.


10 yorum:

  1. Seninde bayramın mübarek olsun. :))

    YanıtlaSil
  2. Senin'de bayramın kutlu olsun

    YanıtlaSil
  3. Unni mimledim seni eğer yamak istersen buradan buyur^^:http://pofudukdunyam.blogspot.com/2012/10/cumhuriyet-bayram-mimi.html

    YanıtlaSil
  4. @pofuduk @Sulli @ Irmak Dakılır

    Sizinde bayramınız kutlu olsun canlar, daha nice bayramlara inşallahhh:))

    YanıtlaSil
  5. İyi bayramlar canım. ( Mtllkounu.blogspot .. Nasıl desem kapadım orayı bayağı oldu aslında. Hiç sözümde duramıyorum. Bayağıdır blogspota giremiyorum da. Özledim, merak ettim neler yapıyorsun diye(samimiyetimiz yok biliyorum:( )bir yorum yazayım dedim. Çok öpüyorum. Bol yorumlu, mutluluk dolu günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanada iyi bayramlar... Yorumunu okuyunca çok şaşırdım ama bloğunun adını görünce jeton düştü. Takip ettiğim blogları kolay kolay unutmam canımcım;) Ama bloğunun kapanmasına çok üzüldüm cidden, sanırım çok meşgulsün ama arada bir gelip selam çak koparmayalım iletişimi;) Öperim yanacıklarından;)

      Sil
    2. Bir blog gider diğeri gelir. Diğeri pek içime sinmemişti o yüzden ömrü yokmuş diyeyim:D Bir tane daha açtım. Böyle nasıl desem günlük tarzı gibi birşey oldu ama böyle daha iyi hissediyorum. Hani zorunluluk hissetmiyorum yazarken. İçimden geldiği için yazıyorum. Tamam canım vakit buldukça gelirim. Seninle şöyle doyasıya konuşamadım ya içimde kaldı ha:D Okul bitti mi senin? Ankarada mısın hala yoksa İzmir'e döndün mü? :)

      Sil
    3. Kendini nasıl rahat hissediyorsan en güzeli odur, biraz geç olsa da yeni bloğun hayırlı olsun canımcım;) Okul bitti bende senin gibi sınavlara hazırlanıyorum tek fark benimki kpss ıyyy;) Ankara maceram çabuk bitti şimdilik İzmir deyim. Maşallah hafızan çok güçlüymüş ne çok şey hatırlıyosun, ben ki daha dün yediğini unutan biri olaraktan pek bi takdir ettim seni:D

      Sil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...