4.01.2014

Maksat Muhabbet

Selam canlar... Karma bir yazı yazmak için gelmiştim ama cümleler hiç ilerlemiyor. Üstümdeki şu sıkılganlık inşallah bir an önce geçer. Ayrıca ben bu 2014'ü hiç sevmedim, kim ne derse desin giden ömürden gidiyor malesef. Daha dün 2000 milenyum yılını tartışıyorduk bir adım ileri attım kendimi 2014'te buldum, geriye dönüp baktığımda on dört yıllık zaman bir adım kadar kısa geliyor. Halbuki ne kadar ağır ilerlemişti zaman...

Bugün kelimeleri bir araya getiremiyorum o yüzden aklımdaki karma yazıyı başka bir gün yazarım inşallah. Biraz önce bilgisayarımı temizlerken kıyıda köşede kalmış resimleri buldum. Gezdiğim sitelerden hoşuma giden resimleri saklamayı severim, bellekte yer kalmayınca mecbur silmem lazım. İçlerinden birkaç tanesinide buraya ekleyeyim hemde bu vesileyle size selam vermiş olurum dedim;)


Türkiye'de gelinen son nokta bu olsa gerek. Şimdi asıl kızmamız gereken mesele iş verenin hiç ihtiyacı olmadığı halde ingilizce bilen birini araması mı yoksa bu saçma durumu yüzümüze vurmasımı?


Kimi öğretmenler öğrencilerine birşeyler anlatabilmek için yıllarca didinip dururlar kimi öğretmenler ise diğerlerinin sayfalarca anlatamadığını tek bir cümleyle beyinlere kazırlar. Böyle insanları hep sevmiş ve taktir etmişimdir. Sevmediğim bir derste benimde başıma gelmişti. Sınavdan bir gün önce rehber hocası gelip dersin ne kadar önemli olduğundan falan bahsetti. Tabi benim bir kulağımdan girip diğerinden çıktı. Sınav günü geldi çattı, hoca on tane soru sormuş kağıdın altınada büyük harflerle şu cümleyi yazmış ''Ne Biliyorsan O'sun!'' O an kalbimin ortasına koca bir taş attılar sanki çünkü sadece bir soruyu cevaplayabilmiştim. Şimdi ise kpss de en fazla net çıkardığım ders o dur. Hey gidi günler...


Askerdeki adama erinmeden bu mektubu yazan vefalı arkadaşa selam olsun:)


Öptüm ? :)


Yorumsuz:))

Sağlıcakla kalın canlar...

5 yorum:

  1. 'Bu mektubu yazan kör oldu' :) :)

    YanıtlaSil
  2. mezun olduktan sonraki bu süreç zor değil mi? ;:/ umarım herşey yoluna girer bir an önce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canımcım. Malesef istediğin işe girmek okumaktan çok daha zor. İnsanı yıpratan ne oldu ne olucak stresi, Allah herkesin gönlüne göre versin;)

      Sil
  3. burda en cox da muellime (oyretmen) e yazilan sevgi mektubu maraqli idi , mene Playfull Kiss i xatirlatdi ;)) :D

    YanıtlaSil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...