10.03.2016

Hint Rüzgarları


Blog ve e-posta üzerinden gelen, hint içerikli sorulara ilk ve son kez toplu cevap vereyim. Zira yabancı dizileri televizyondan Türkçe dublajlı izlemeyi sevmiyorum. Iss Pyaar'ı da dublajlı  izlemedim diğerlerini de izlemeyi düşünmüyorum.

Ülkemizde hint dizileri sevdası zaten vardı, Türkçe çevirilerin artması dizilerin çeşitlenmesiyle bu oran hayli arttı ve özel kanalda bu potansiyeli göz ardı etmeyip Bir Garip Aşk'ı yayınladı. Dizi ülkemizde bir hayli tutulunca kanal hızını alamayıp dizi bitiminde; Bir Garip Aşk dan tanıdığımız Sanaya İrani'nin başrollerini oynadığı Rangrasiya ve iki Müslüman ailenin hikayesini anlatan Beintehaa isimli iki yeni dizi yayınlayacağını duyurdu. Sevenlerine hayırlı uğurlu olsun.

Barun Sobti cephesine gelirsek; Satya Ki Kiran isimli polisiye türünde, 26 bölümlük yeni bir dizinin çekimlerine başladı. Kendisi de dizide bir polisi canladıracak. Orijinal den takip edecekler için dizi Zee TV kanalında yayınlanacak bilginize.

Ve son olarak Barun Sobti'nin ülkemize gelmesi olayı var. Açıkçası Sanaya ve Barun benim için Iss Pyaar da başladı ve bitti. O yüzden oyuncunun ülkemize gelmesi pek alakadar etmedi beni, kanalın yayınladığı videonun bile başını izleyip kapattım. Lakin üzüldüğüm konu şu; kim olursa olsun bir yabancı ülkemize geliyor ve ülkemizin bir kanalı ev sahipliği yapıyor, bunun bilincinde olarak davranılması gerekilmez mi? Eğer sen stüdyo ya seyirci alacaksan sunucuyu öyle bir seçmelisin ki hem seyirciye hakim olup yeri geldiğinde susturabilmeli hemde gelen konuklara gerektiği gibi muamele edebilmeli. Ama ne yazık ki bu işi kıvıramadı hem sunucu hemde kanal. Zira canlı yayını kesmeden imza vermeye toplu resim çektirmeye başlamak nedir yahu... Neyse velhasıl kelam bu da geldi geçti;)

Özleyenlere videoyu da şuracığa iliştireyim.. Oyy canlarım özlemişim be

7 yorum:

  1. be de diziyi altyazılı olarak izledim ama sonunun çok garip olduğunu düşünmüyor musun acaba? kore dizilerini aratmayan havada kalmış garip bi sondu yani^^ bi de onsradan çekilmiş 8 bölümlük bir devamı var ki o daha da garip. ufak bi hayal kırıklığı yaşamadım desem yalan olur yani^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için dizi ikili muradına erdiğinde(Daha doğrusu Arnav:)) sona erdi. Zaten sonlara doğru bölümler Barun'un diziden ayrılması gündeme geldiği için bir nevi zoraki çekildi, haliyle çok bir şey beklememek lazım;)

      Sil
  2. Dizileri orjinal haliyle izlemek zaten en güzeli :))
    Bu arada You're Beautiful dizisi hakkında bi yazınız var mı , yoksa yazar mısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski bloğum da uzun uzun anlatmıştım ama blog kapanınca yazılarımda gitti. Eski dizilerden bahsetmek yerine yenilere yer vermeye çalışıyorum, eskileri sadece liste yaparak geçiyorum;)

      Sil
  3. Ya banada noluyorsa bugünlerde dönüp dolaşıp buraya giriyorum.:):) Sanırım sorumun cevabını burda alırım. Inşallah efendim bu baruncugumun yeni dizisi nisan ayında galiba peki hafta içi mi acaba.? Türkiye de izleyebilirmiyiz yada internete bir bilginiz vardır dedim belki bu arada blogonuza bayıldım sahanesiniz.cok güzel ve örnek olabilecek şeyler yazmışsınız. Saygılarımla:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrudur, 26 bölümden oluşacak dizi nisan ayında başlayacak ve haftada iki bölüm pazartesi-salı günleri yayınlanacak. En azından şimdilik bilgiler bu yönde. Diziyi internetten izleyebilirsin, googleye Zee TV yazarsan resmi sayfa çıkar. Tabi şu anda sitede bulamazsın dizi yayınlanmaya başladığında bölümleri eklemeye başlarlar.
      Güzel yorumların için ben teşekkür ederim. Saygı bizden efenim;)

      Sil
  4. Teşekkür ettim. Görüşmek üzere Hoşçakalın;)

    YanıtlaSil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...