16.10.2011

JYJ - In Heaven Albümü



Birşeyleri unuttuğumun uzun zamandır farkındaydım, evet sonunda buldum JYJ albümü;) Grup hakkında yazı yazdıktan sonra şarkılarını taslaklara kaydetmişim ama blogda yayınlamayı unutmuşum. Neyse geç olsun güç olmasın dimi:) 
Çiçeği burnunda grubumuzdan daha önce burdaki yazımda bahsetmiştim o yüzden aynı konulara hiç girmicem. Ben direk albümde yer alan şarkıları paylaşmak istiyorum, olurda hala dinlemeyen kalmıştır diye;) Bilindiği üzere In Heaven  JYJ grubunun çıkardığı ilk korece albüm. Bu albüm milyonlarca (çok ciddiyim) kişi tarafından büyük bir merakla bekleniyordu ve daha piyasaya çıkmadan satış rekorları kırdı. Tabi bunda grubun üç harika sesinin yanında şarkının sözleri, melodisi, stili  vs vs her bir ayrıntı büyük bir merakla bekleniyordu. Tabi aşırı derecede merak konusu olan noktalarda vardı. Birincisi JYJ'nin eski gruplarından izler taşıyıp taşımayacağı ve başkaldırışın en güçlü hamlesi olan In Heaven albümünün rağbet görüp görmeyeceğiydi. Daha albüm çıkmadan bunlar gibi o kadar çok şey yazıldı çizildi ki! Sözde grubun reklamını yapmamaya çalışıyorlardı ama farkında olmadan en iyi reklamı yaptılar aslında, ki albüm en çok satanlar listesine girdi bile. Boşuna demiyorlar reklamın iyisi kötüsü olmaz diye;)

Çoğu yerde DBSK ve JYJ albümlerinin birbiriyle karşılaştırıldığını gördüm. Ve bir anlam veremedim açıkçası:)) Yani DBSK tarzıyla, sesiyle, soluğuyla ayrı bir gruptu JYJ ise her ne kadar temel aynı olsada karşımıza apayrı bir renk olarak çıktı. Zati müzik piyasasında deprem etkisi yaratmasının sebebi de bu oldu. Her neyse bu konuya giripte uzatacak değilim sadece ilgimi çektiği için değineyim dedim. Kısaca ben DBSK'yi önceden de dinlerdim şimdide de dinliyorum, benim için ayrı bir müzik ziyafetiydi yeniler ise bambaşka bir keyif;)

Şimdi gelelim asıl konuya yani In Heaven albümüne. Çıkış parçası olarak albümün adını da taşıyan In Heaven seçilmiş, güzel de olmuş hani;) Şimdiye kadar iki şarkıya klip çekildi In Heaven ve Get Out parçalarına. Ki benimde ilk dikkatimi çeken şarkılardır ikisi dinlemenizi şiddetle öneririm;) Yeni klipler yakında gelecektir, tabi grubun başı daha fazla belaya girmezse. Yavrularım ya (anaçlığım tuttu yine) tam bir beladan kurtulduk diyorlar başka bir belaya bulaşıyorlar. En son gözüme çarpan olan albümdeki Pierrot isimli şarkının sözlerinden dolayı birileri rahatsız olmuş. Daha doğrusu şarkıda minik bir kısaltma yapılmış üstüne almaması gerekenler balıklama atlamış geriside sallamış olay bundan ibaret:D (olayın aslını burdan öğrenebilirsiniz)

Her neyse bu kadar çene yeter artık işte karşınızda JYJ farkıyla In Heaven ...  (Albümü indirmek isteyenler burdan indirebilir)

 **************
In Heaven
 
 ***
Get out


***
낙엽 (Fallen Leaves)
***
소년의 편지 (The Boy’s Letter)
***
MISSION
 ***
I.D.S (I Deal Scenario)
***
Pierrot
***
You’re
***
NINE

 ******************

Gece gece gözlerim ağrıdı yine o yüzden şimdilik burda bırakalım dimi;) Başka bir yazıda görüşünceyedek, kendinize iyi bakın mutlu olun ve mutlu edin^_^ 

Bassa!!!

2 yorum:

  1. Asklarim benim diyorum baska birsey diyemiyorum.

    YanıtlaSil
  2. ben bu albümü çok sevdim ya.. hele ki o klip gerçekten çok iyi..
    özellikle kız inanılmaz tatlı ya ^^

    ve dediklerine katılıyorum, jyj kesinlikle farkını ortaya koymuş bence..

    YanıtlaSil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...