12.02.2012

Haremin Gözdeleri (Mim)



Sonunda bu da oldu  ''Harem kuruyorum!'' 


İki dakika ortalığı boş bıraktım benim herüflere henem göz koyanlar olmuş. Bu durum bardağı taşıran son damla oldu yeter gari. Gerçi benim herüfler ''aman Kore Delisi bizim gözümüz senden başkasını görürü mü hiç, sen üzme o tatlı canını'' deseler de nafile. Bu işe toptan bir çözüm bulam dedim, benim herüflerin adlarını tek tek listeledim haremini resmileştirdim o yüzden herkes ayağını denk alsın ona göre yani!

Evet evet yalnış duymadınız toplanın bakım hele bildiğiniz harem kuruyorum, yalnış anlaşılma olmasın haremi ben kuruyorum siz sadece bakıp çıkın hemennn, her ne kadar kıskanç biri olsam da size böyle bir güzellik yapıyorum. Ne de olsa belli bir hukukumuz var sizlerle...
Ben işte böyle düşünceler arasında boğuşurken sevgili Seymsomething bu güzide ve bir o kadar da tehlikeli mim'i bana paslamış. Benim yıllarca içimde sakladığım fangirl tarafımı ortaya çıkartıp böyle bir liste yapmaya zorladığı için kendisine nasıl teşekkür etsem bilemedi şimdi:D

Şaka bir yana bu nasıl bir mim'dir yahu:) Ben ki bu zaman kadar birini öyle körü körüne sevmemişimdir yani tamam sevmişimdir de hani çok çok değil. Şimdi kalkıp benden harem kurmamı istiyorsunuz olacak iş mi bu? (şimdi çarpılıcam ha:)) Her ne kadar şu an için aklımda kimsecikler olmasa da başlayalım bakalım yazıya, bakalım ben aslında çaktırmadan kimleri kesiyomuşum;)
Haremimi mim kuralı olarak 10 kişiyle sınırlıymış. Hımm sadece on mu bu kadar mı yani? Neyse:(

 ***

1- Hyun Bin!

Haremimin birincisi, en değerlisi elbette ki Hyun Bin'den başkası olamazdı. Her geçen gün kendisine biraz daha hasta olduğum şahsiyettir. Elimden gelse bloğu gamzelimin resimleriyle donatıcam ama her gördüğümde içim cız etmesin, Hyun aşkım depreşmesin diye böyle bir hata yapmıyorum. Zira adama bak bak bıkmıyor insan yalan mı:)

***
2- Gong Yoo

 Bu adam için ne desem eksik kalıyor. Güldüğünde gözleri nerdeyse tek bir çizgi haline geliyor ama ben onu bu haliyle daha çok seviyoree. Gong'cum senin dizilerinin hastasıyım canım benim. Kendisini en son Coffee Prince dizisinde bağrıma basmış ve haremimde tescilli yakuşuklu olarak yer ayırtmış bulunmaktayım.  Yahu hala aklım almıyor bir adam aşık rolünü nasıl bu kadar gerçekçi oynaya bilir pes doğrusu!
***
3- Song Joong Ki
Sungkyunkwan Scandal dizisinde ki rolüyle gönümde taht kuran, uzun süre etrafta ''Yeorimmm'' diye gezinmeme sebep olan, dünya tatlısı velet (öhöm yani adam). 

***
4-  Kazuya Kamenashi

Hala ve hala KAT-TUN grubunu dinlemeyen kaldı mı? Kalmamıştır herhalde dimi, işte bu gözümün gönlümün sultanı da o grubun bülbül sesli Kame'si.
***
5- Kim Jaejoong

Patronu Koru dizisine kadar oyuncu olarak görmediğim ama sesine ve tabiki de kendine hasta olduğum insandır. JYJ grubunu zor şartlar altında kurarak bir kez daha sevgimi kazanan Hero, son olarakta onca yol tepip benim için taa korelerden Türkiye'ye kadar gelmesi de ayrı bir güzellik oldu:) Seviyorum seni uleyyyn^^

***
6- Kyu Hyun

Kendisi Super Junior üyesidir ama ben o grubu pek dinlemem:) Velakin Kyu'nun yeri hep ayrıdır bende, adamın sesine tek kelimeyle hastayım. Kaç kez dedim ''bak canımın içi kaç yaşına geldiniz hala grubunuzun adı Junior, gel ben sana Wonderful Man grubunu kurucan başına da seni geçiricem dedim'' ama gururlu çocuk iç güvey gelmek istemedi, kendi ayakları üstünde durup ondan sonra gelip isticekmiş beni (gerçi iç güveylik benim için hiç sorun değildi ama neyse):))

 ***
7-  Jung İl Woo

Bu yakuşuklumu da en son Flower Boy Ramen Shop da izlemiş ''Allah'ım bu kadar cool bir adam nasıl böyle şebek ama bir o kadar da tatlı bir velede dönüşebilir'' diye düşünmeden duramamıştım. Ahh tatlım!

***

8-  Ikuta Toma

Nakatsuuuuuu seni unuttum sandın dimi! Benim şebelek oğlanım seni unutmak ne mümkün:) Fazla söze gerek yok aslında, bu çocuğa olan sevgim kelimelerle ifade edilemez siz kısaca Hanazakari no Kimitachi e (Yakışıklılar Cenneti)'yi izleyin hele ne demek istediğimi anlarsınız;) Bu arada aynı dizideki Masaki Okada 'yı da pek bir beğenirim araya hemen onuda kaynak yapayım :)
***

9- Ji Sung 


Benim çatlak bir o kadar da sevimli patromun  Ji Heon. Bu adamı sadece Patronu Koru da izledim zati o dizi bu kıvırcık saçlı adamı sevmem için yetti de arttı bile:)

***
10- Lee Ki Woo

 

 Şunu sevimliliğine bakın yaa! Halbuki adam dev gibi bişi yani boy var cüsse var ama yine de sevimli:) Aigoooo!

***

Başlarken aklıma hiç kimse gelmiyor falan dedim ama benim yan gözle baktığım ne çok yakuşuklu varmış. Şaşırdım valla:) Mim'in kuralı gereği on tane isim yazın demişler ama bu kadar seçenek içinde on taneyi yazmak da epey zormuş doğrusu. Zira yazmadığım ama göz hapsinde olan bi sürü harem adayı var (Song Seung Hyun, Lee Seung Gi, Jung Yong Hwa, Lee Hong Gi, Lee Dong Wook, Kwon Sang Woo, Nishikido Ryo...) ohooo say say bitmez. Ne kada aç gözlü biriymişim ben yahu kendimi hiç böyle bilmezdim ahahah.
Vay be sonunda bitti kolay bir mim gibi geliyor insana ama aslında baya uğraştırıyor. Kısa bir zamanda ne kadar da hızlı yayılmış bu mim, sanırım artık paslamam gerekiyor  Bunu Sevdim, Hayalmiyim, Sevgili Günlük, Tayfun sizleri seçtim. Ben yavaştan kaçıyorum size kolay gelsin canlar;)

35 yorum:

  1. bu mim hepimizin ergen yanını ortaya çıkarttı zaten :D yazarken zorlanıyo insan 10 çok az falan diyo :D -ve ben şuan nakatsuyu nasıl unuttum diye dövünüyorum T_T

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden öyle ya bende kendimi masum,çıtı pıtı biri sanırdım ama aklıma ondan fazla isim gelmeye başlayınca işler değişti:D İnsan o an aklına kim gelirse yazıyor ama düşündükçe daha fazla yakuşuklu çıkıyor, bende şimdi azmayı unuttuğum iki kişiyi hatırladım ama iş işten geçti. Gerçi ben haremin bütün kapılarını sonuna kadar açık bıraktım oda ayrı bir konu:D

      Sil
  2. MİM nedir arkadaşlar?
    Harem mühabbetini anladım zatende ;)
    Ama ilk 3'üne %100 katılıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mim kısaca belli bir konu hakkında yazı yazıp başka blogerlara yollamak. Yazının sonuna ismini yazdığımız blog sahipleri de aynı konuyla ilgili kendi yazılarını yazarlar;)

      Sil
    2. Ya birazcık açar mısın? :D
      Benimde acayip kendi haremimi kurasım geldi ;)
      Kurallar nedir, göndermeden kasıt?
      Dönem harem kurma dönemi :D

      Sil
    3. Ahha kur tabi! Bak şimdi senin adını da yazıya ekledim, bu seni mimlediğim anlamına gelir. Yazının kuralı çok basit ''On kişiyle sınırlı kendi haremini kur'' Yazını yazdıktan sonrada başka bir blogçunun ismini yazının sonuna ekleyip onuda mimle;)Herkes bir birini mimledikçe bu mim bütün bloglar arasında yayılıyor.
      Biraz karmaşık mı oldu! Aslında benim ve diğer mim yazılarına bakarak fikir sahibi olabilirsin. Hadi bakalım seni mimledim ve mim yazını sabırsızlıkla bekliyorum;))

      Sil
    4. Hadi bakalım :D
      Mim için teşekkürler.
      Benimkiler kız olur ama :D
      Şu sıralar okul vb. gibi işler var müsait olunca bir harem kurma işi bekler beni...

      Sil
  3. Çok temiz bir harem olmuş, tebrik ederim.
    Kaynak yapılan Masaki Okada'da güngeçtikçe serpiliyo ha.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim^^ Sen deyince yine baktım Okada'nın resimlerine bu çocuğun dalgalı saçlı hallerine bayılıyorum yahu. Daha fazla serpilmesin yazık günah bize de canım:)

      Sil
  4. wayyy sana inanamıyorum.ben seni böyle bilmezdim delim:)ilk 10 bile belli,geri kalanı da sıgdıramamış.Fanlığa doğru gidiyon, dikkat et yawrm kendine.haremindeki ilk 5 e bayıldım tabiki de:)
    Yanarım yanarım da lee mi ho cuğumu sana sevdiremediğime yanarım.Bir şans verseydin oppama ya.adam ne yapsa yaranamadı sana:D Bi rain bile yok,sen pek severdin bu adamı yahu, bir yanlışı mı oldu yoksam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehh eheh bende kendimi böyle bilmezdim inan:D Bende korkarkar oldum bu durumdan yahu, yaş ilerledikçe herkes biraz daha olgunlaşır bende aksine fangirl'lüğe doğru emin adımlarla ilerliyorum:P

      Var ya yazıyı yazarken ilk aklıma Le Min Ho ve Bi-Rain geldi ama haremin dışına postalıcaklarım arasında ahahah. Bi-Rain'i severim ama oyuncu olarak o da A Love To Kill sağolsun. Ha eğer isterse arada bir hareme alabilirim Rain'i ama Min Ho'yu bahçe duvarına bile yaklaştırmam:))))

      Sil
  5. oyy ilk iki sırada hyun bin ve gong yoo'yu görünce 3. olarak song joon ki pek bi çıtır geldi bana :) haremin genel olarak sevdiğim oppalardan oluşmuş hepsi candır canımızdır :) ahh direk de ne tatlıydı şimdi sen yazınca aklıma geldi bak, yaa bize 10 kişilik harem yeter mi hiç çok azz :) eline sağlık canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çingum hep taş'larla olmaz bu iş dedim araya bir iki tane de çıtır ekledim;)) Biz de bu yakuşuklu hastalığı korelilerde de bu kadar yakuşuklu olduğu sürece bize bu on kişilik liste hiç bir zaman yetmez:))

      Sil
  6. Harem mimlerini geziyordum ve duraklamam gerektiğini fark ettim :P 3-4-5-7 diyorum. orta sahaya dizdin mi bu kadroyu of of! Neyse. genelde kore dolaylarında takıldığımdan geri kalan çekiklerden bi haberimdir. Ama Kazuya Kamenashi yi bildim, izledim, beğendim, sevdim. hele kaşlarına bayılmışlığım vardır. Burada karşılaşınca sevindim. Eline sağlık güzel bir dizilim ve harem olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koreliler de bu konuda yetiyor da artıyor bile, maşallah yakışıklı cenneti gibi ülke. Ama ben bütün uzakdoğu semalarında gezinmezsem olmazdı:) Ahah Kame'yi ilk gören önce kaşlarına hasta oluyor. Bense adamın bütününe hastayım:D yorumun için ben teşekkür ederim;)

      Sil
  7. Bu Harem blog yakar kuzu ne yaptın sen? Ben bile bu kadar ağır topları peşpeşe yazmaya çekindiğimden(!) başka isimlerle geçiştirdim listedeki isimleri :P Şaka bir yana senin haremini de çok sevdim :D Ortak isimleri görmek artık çok normal geliyor bana (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eheh ben bu işe kısaca aç gözlülük diyorum çingu, napam bi tanesini bile yazmazsam sanki bana küsüceklermiş gibi geldi^^ Bende şimdi diğer harem yazılarını okudum da cidden ortak isimler çok fazla, ee aklın yolu bir olunca sonuç kaçınılmaz oluyor:D:D

      Sil
  8. bu mimi çıkarandan Allah razı olsun :D ne diyeyim, oppa hazneme yenilerini de kattınız saolun varolun :D :D :D yalnız 10 kişi çok az biz ordu kursak anca sakinleşiriz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Allah razı olsun mu olmasın mı bilemedim az kalsın Hikaru ile birbirimize gircektik son anda kurtuldum:D Ama ne yalan söylüyeyim en zevkli mim yazısı oldu bu ahahha:) Makinom bizim gibi yakuşuklu delilerine sınırlama getirmeleri gayet yernde bir hareket olmuş, yoksa bütün blog liste ile dolar taşardı:D:D

      Sil
  9. Çıkmak istemedim bir harem daha :))
    Ay gözlerim şenleniyor baktıkça harem yazılarına ellerine sağlık :)) 1-2-6-7 cariyelerinle çakışıyorum.Gönül isterdi ki 3lede çakışalım ama hikaru korkumdan yapamadım ^^

    Bu post bloggerları birbirine düşürücek diye düşünmüştüm ama genel olarak tepki toplamadı. Paylaşma fikri postlarda pek etki yaratmadı. 10 tane olunca hisse azalıyor diye kimseden ses çıkmıyor herhalde ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hikarunun bütün tehtidlerine rağmen yılmadım Song Joong Ki de hareme kattım. Ama aldığıma alacağıma pişman etti ya neyse:D
      Bende çok korkmuştum zira konu çok hassas:) Bence harem yazılarını okuyan herkes şöyle bir sağ kaşını kaldırıyor ama çinguluk hatrına bişi demiyor:D:D

      Sil
  10. hahahh bir kore delisi dsha çıktı, bende uzakdoğu hayranıyımdır, en büyük hayali o tarafa tatile gidip heryeri gezip kültürlerini öğrenmek :) çok sempatik çok saygılılar yaa, sende izliyormusun TRT de ki kore dizilerini bi ara bağımlısıydım hepsinin :) bikaç kişiyide bağımlısı yapmıştım, beni her gördüklerinde dert yanıyorlardı dışarda bile olsak bi televizyon arıyoruz izlemek için diye hehhehe

    seni tanıdığım iyi oldu, arada gelirim

    sevgiler...

    http://darkolivee.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Darkolivee. İlk zamanlar TRT deki kore dizilerini izliyordum ama şu anda onlara bile ayıracak zamanım yok;)
      Her zaman beklerim elbette ki, ayrıca bloğun hayırlı olsun;)

      Sil
  11. arkadaş böyla harem olur mu insan içinden çıkmak istemez on da on yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çingum ayıp ettin, o kadar dizi geçmişim var olsun bu kadarcık harem sefam dimi ama eheh:D

      Sil
  12. %40 diyorum ama sonradan eklediğin Lee Seung Gi ile Kwon Sang Woo olsaydı %60 olurdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %40 mı insaf yahu:)) Tercih meselesi deyip kapatıyorum zira yakuşuklularıma laf yok:D

      Sil
  13. Listenin çoğunu tanımıyorum ama yorumlarını çok beğendim çingum :D Hepsini tanıyormuşum sayacağım :D
    Aaa Hyun Bin için senin oppan olsun sahibi yok diyorlardı.Beni kandırmış hainler sen varmışsın ya :D Gong Yoo için söyleyebilecek kelimem bile yok bayılıyorum adama.Allahım ne güzel adam yahu.Şu Il Woo'yu sevmeyin ya :D Ya da ben neden sevemedim anlayamadım ama ilk defa birine böyle kıl oluyorum.Lee Ki Woo'da gözümde dizideki sırıktır ve de çok tatlıdır he kerata.
    Ellerine sağlık hareminle çok yaşa:D Bu arada yazılarının hepsine yorum yapıyorum da hain Wordpress bi işler çeviriyor sanırım yorumlarım sana gelmiyor.Başka hesapları deniyorum inşallah bu gelir :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Aha tabiki Hyun'cuğumun sahibi benim ayıp ettin çingu;) Gong Yoo kamu malı gibi zati herkesin hareminde, napalım artık idare edicez:D
      Woo'ya kıl olman garip bi durum değil merak etme, bazen birine bir anlık gıcık oldun mu bir ömür sürüyor. Mesela bende Lee Min Ho ya uyuz oluyorum:D:D

      Bana wordpress deme de ne dersen de. Sırf beni sinir etmek için elinden geleni yapar bu hain WP:( Azmin için teşekkür ettim bu sefer geldi yorumun^^

      Sil
  14. Ah Çingu ah yaktın beni !!
    Tam unuttum derken bir resmi/resimleri yetiyor :))
    Ruh bekçisi tamam yakışıklı , dev adam da fena degil dizideki rolünde çok çok ama çook dahluydu kabul :D Yeorimde tatlıymış şimdi bir daha baktımda:D neyse konu dagılmasın Gong Yoo ma geleyim ben. O nasıl bir tatlılık? O nasıl bir gülüş ya. Eh tabi bir de aynı burçta oluşumuzda kaderin ayrı bir cilvesi :D :P Coffee Prince dizisini yeniden izleyeceğim galiba. Hyun Bin söylenecek birşey yok. Çünkü ben onun Secret Gardendaki Kim Joo Woo karakterine aşık olmuştum :D Haha bir de resimde gördüğüm o degil diyimde tam olsun:D Haremine bayıldım. Ellerine sağlık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hyun Bin ve Gong Yoo haremimin temel taşları zati onlara ne söylesek eksik. Seviyoruz işte beee:D Aha sen en azından sadece bir karektere aşık olmuşsun, ben hyun'un hangi dizisini izlesem ona aşık oluyorum. Ahhh ahh gidişat fena;))

      Sil
  15. Meraba Kore Delisi :) Haremin hayırlı olsun mutlu mesut yaşarsın inşallah opplarınla :D Bu arada herkesin blogunda bi Hyun Bin var dikkatimi çekti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldin arkadaş^^
      Aminnnnn:D eee Hyun Bin'siz bir harem düşünülemez dahi, adam mükemmele yakın ne ararsan var:)

      Sil
  16. Yok arkadaşım yok :) Blogger katili olacağım bu kızlar yüzünden :P Yahu birinizden almayaydınız ya oppamı listeye :P Pehhhh..... Görürsünüz ama sizzzzzzzz... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Valla LaFea ne yalan söyleyeyim listeyi hazılarken en az kırk kez düşündüm. Bir senden bide Hikaru dan korkuyordum ahah. Hikaru zati fena haşladı beni bari sen gelme üstüme:))))

      Sil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...