25.04.2012

So I'm Loving you ♫

 
Sevdiğim insanların bir araya gelip şarkı söylemelerine bayılıyorum yahu. Kimler yok ki; Hyun Bin, JYJ, BigBang, Jang Geun Suk, 2PM, Kim Hyun Joong, Choi Ji Woo, Song Seung Hoon... Ve daha fazlası Lotte Duty Free reklamında oynamak için bir araya gelmiş, tatlı tatlı şarkılarını söylemişler. Seviyorum bu reklamı renkli, eğlenceli ve şarkısı da pek bi güzel. Bu sevimli reklam çekileli nerdeyse bir yıl oldu ama şimdiye kadar bloğa neden eklememişim bilmemneyse izleyelim canlar;)



Bu da daha eski reklamları yine BigBang, JYJ, Song Seung Hoon var bunlara ek olarak Bi Rain, Kang Ji Hwan, Lee Byung Hun, Park Yong Ha da katılmış. Yine bu da gayet eğlenceli bir reklam olmuş. 



Bunlarda ikinci eklediğim reklamın kamera arkası çekimleri, özellikle Bi-rain ve JYJ'yi eklamemde herhangi bir ayrımcılık yok bunu özellikle belirtmek isterim ahah:)



Taslaklarda örümcek ağı bağlayan ve
 asıl yazmam gereken yazıları bitiremediğim için
 böyle farklı şeylere takar oldum. Offf...

12 yorum:

  1. Her yerde JYJ Bi Rain Bigbang JGS...birleşince muhteşem şeyler çıkmış ortaya önceden izlemiştim ama sizin sayenizde 1 kere daha izledim
    oradaki insanlar sanatçı olduktan sonra boş oturmuyorlar ya bizimkiler gibi en çok o yönlerini seviyorum^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizimkilerle karşılaştırırsam işin içinden çıkamıyorum;) Dediğin gibi çalışkan insanlar ve birleşince onları daha bi seviyorum sanki:)

      Sil
  2. Ben de bu şarkıyı -daha doğrusu reklam mı demeli- seviyorum. En çok sevdiğim versiyonu ise 2. videonun JYJ'li olanı, yani 2 ve 4'ün karışımı olan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehe bende daha çok ikinciyi sevdim ama her iki reklamda da insanı mutlu eden bir sıcaklık var. Sevimli bir klip yahu:)

      Sil
  3. İlk videoyu daha çok sevdim çünkü hyun bin var :D
    0:17. saniyesinde öyle bir bakıyor ki eriyorum sandım :D
    Secret garden'ı dayanamayıp bir kez daha izlemiştim bitireli 2-3 gün falan oluyor. Bu da üstüne tuz biber oldu , süper oldu :D
    İkinci videoda fena degil. Şarkı da eglenceli bayağı.
    Ama ne yalan söyleyeyim ben hyun bini isterdim sadece. :)
    Çok az oynatmışlar doyamadım :D ://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen şu anda Secret Garden etkisinde olduğun için taraflı bir şekilde bakıyosun ama söz konusu hyun bin ise herşeye tamam:) Aigoo SC'yi özlediğimi farkettim^^

      Sil
  4. ilk reklamda rahmetli park yong ha'da var ne tuhaf :(

    bende 2.reklamı daha çok sevdim sankim, jyj ve jgs parlatmış reklamı resmen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaa her izlediğimde garip hissediyorum kendimi:S Şarkı güzel, elemanlar harika, ortam da müsait olunca ortaya böyle tatlı bir klip çıkmış:)

      Sil
  5. Ben eski reklamları daha çok seviyorum:) Sanırım onda BB'e daha fazla yer verdikleri için ^^ Yeni reklam bana çok karmaşık geliyor ama eskilerde bir bütünlük vardı sanki ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende son zamanlarda BB'ye kafayı çok fena taktığım için önce gözlerim onları arıyor. Sevimli veletler:) Yeni klipte mekanlar birbirinden çok farklı olduğu için bütünlük hissini kapatıyor sanırım, o yüzden de biraz karışık geliyor insana. Olsun yine de güzel:))

      Sil
  6. ŞAHİKA
    En sevdiğim şarkılardan( reklam mı desem acaba bilemdim şimdi). Ne zaman kendimi tuhaf hissetsem açar klibi izlerim ve istem dışı söylemeye başlarım.Öğrenmeme vesile olan da JYJ in kamera arkası videosuna yapılmış ingilizce ve korece söylenişin gömülü olduğu bir videoyu izlemem. Çok sevdim ezberledim duyduğumda da söylemeye başlıyorum.Ben durur durur izlerim artık bunu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim aklımda daha çok melodisi kalıyor. Dediğim gibi ilginç bir şekilde insanı mutlu eden bir şarkı, bayıldım:)

      Sil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...