3.12.2013

Düğün Dernek Kurulsun!


Selam canlar... Uzuuuuuuuuun bir aradan sonra ilk defa bir türk filmini bu kadar merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Bu cümleyi sonunda bloğuma yazdırlıkları için Ahmet ve Murat ikilisine teşekkürlerimi bir borç bilirim:) Zira yıllar sonra paraya kıyıp Düğün Dernek filmini sinemada izlicem. Normalde, en azından bu zamana kadar, filmin sonunda sinemaya verdiğim paraya acırdım ama bu film kötü çıksa bile üzülmücem. Şunların tipine bakın ya:)) 

Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in üslendiği Düğün Dernek filmi 6 aralıkta vizyonda. Aslen Sivaslı olan Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği film Sivas'ta geçen bir düğünü ve etrafında gelişen komik olayları konu almaktadır. 

Bu filmi bloğa yazmamdaki asıl neden ise şu aşağıdaki videodur. İnşallah filmde fragmanı kadar iyi olur zira izlenme sayısı 3milyonu geçti, gerçi bu sayının en azından bir milyonluk kısmı bana ait olabilir:)   


Not 1: Videodaki türkü Sivas yöresine aittir.

Not 2: Bir Sivaslı olarak burdan Selçuk Aydemir'e sesleniyorum sivasta ''gelcük, gitcük'' gibi kelimeler kullanılmaz ciğerim. Bi kere sivasta K diye bir harf yoktur, onun yerine G yada H kullanılır. Misal hiçbir zaman ''Kız geliyor musun?'' denmez ''Gız geliyo mu?'' denir, ki dikkatinizi çekerim konuşurken olabildiğince kısa cümleler kurarız ki harf israfı olmasın:)) Şaka bir yana filmi dört gözle bekliyorum...

Sağlıcakla kalın canlar...


Güncelleme:

Sonunda filmi izleyebildim. Küfürün dozajı beni biraz rahatsız etsede eğlenceli bir filmdi. En azından cidden güldürüyor adamlar, verdiğim para helali hoş olsun:)  

6 yorum:

  1. Ben de gitemeyi düşünüyorum bu filme. Zaten bu ikiliyi buldum ya artık kolay kolay bırakmam artık ahahah :D İşler güçler de çok komikti mesela
    ( Yazıyla alakasız ama demeden geçemeycem. Ya sen kapak fotoğrafını insanlar ölsün diye mi öyle yaptın bana bi desene ?? ))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu ikiliyi çok tuttum inşallah daha güzel işlerde de görürüz;)
      Bizim oralarda paylaşmak sevaptır canımcım resimlere bakıp tek başıma ölüp bitceme hep birlikte eriyip gidelim didim:D

      Sil
  2. bugün gittim ben de beklediğimden çok daha eğlenceliydi umarım sen de beğenmişsindir :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben bu yazıyı yazdımdı ama daha gidemedim izlemeye:D Evdeki hesap çarşıya uymadı. Grip yüzünden toplum içine çıkmaya utanıyom o derece kötüydüm ama inşallah bu defa bişi çıkmazsa cumartesi gitcem:) Ayrıca beğenmene sevindim demekki bu adamlarda iş var:)

      Sil
  3. En iyi yerli filmlerden, kaç kere izledim bilmem :) İkincisi de geliyor, Sünnet ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanı çıkmış yine manyaklar :D Bakalım bu seferki nasıl bişi olcak merakla beklemedeyim ;)

      Sil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...