2.02.2016

Our Times - Bizim Zamanımız


Yine bir eskilere dönüşü konu alan sevimli bir film Our Times. Reply serisine rağmen hala bu tarz yapımları pek seviyorum. Hele de işlenişi naif, ayrıntısı bol, oyuncuları da uyumlu olunca şahane olur. 

Konusu: Truly Lin iş yerinde çok çalışmasına rağmen patronunun istekleri bir türlü bitmek bilmez. Bu yetmezmiş gibi iş arkadaşlarının da kendisi hakkında arkasından kötü konuştuklarına şahit olunca Truly istifayı basar ve geçmişte gitmeyi çok istediği Andy Lau konserine gitmeye karar verir. Ve tabi kendini bekleyen sürprizlerden de bir haberdir.


Filmin fragmanını izlediğimde ''Yine çirkin kız'' muhabbeti diye düşünmüştüm ama değil. Daha derin daha duygusal bir yapım olmuş. Aynı Reply serisindeki gibi eskilere atıf yapması güzeldi ayrıca filmin sondaki oyuncu sürprizde şahaneydi (Pek seviyorum bu adamı) Fazla bir beklenti içine girmeden izlenecek sevimli bir Tayvan filmi. 

Uzun fragman:

14 yorum:

  1. Salam. Tayvan dramasına başlasammı artqı bilmirəm. Dilləri biraz qəribə gəlir. Amma bu drama replyi yadıma saldı/hatlrlatdı. Bu arada joo Woon lu bir bloq olub çox bəyəndim ;) :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Nanacan;) Son zamanlarda Tayvan semalarından güzel dizi-filmler gelmeye başladı, başta dilleri biraz garip geliyor ama insan alışıyor başla bence. Hatta bu filmle başlayabilirsin;) Ve sağol, Joo Won öyle yakıştı ki kıyıp da değiştiremiyorum resmi:)

      Sil
  2. Misafir olarak yazabilir miyim Blogunuzda? ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden olmasın pek memnun olurum;) kore_asya@hotmail.com adresine yazarsan oradan ayrıntıları konuşalım emi;)

      Sil
  3. Geçenlerde ben de bir film arıyordum bu çıktı karşıma :) Daha önce hiç Tayvan yapımı izlemedim ama bunu çok beğendim :) Klasik bir film ama yine de izlettiriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle klasik bir konu ama sıcak-sevimli izlediğine pişman olmuyor insan:)

      Sil
  4. Tayvan yapımı ben de izlemedim hiç ama ara ara takip ediyorum sizi, yorum yapmaya da çalışıyorum bunlar doğrultusunda vardığım sonuç: nostaljiyi seviyorsunuz :))) Çıkarıma bak :))
    Sevgili Esra Ercan = Figtiing bloggerımız 'haftanın bloğu:...' etkinliğimizde sizi seçmiş, ordan sürüklendim ki! Etkinliğimize ve bizlere de bekleriz ;) Görüşmek üzere!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tayvan yapımlarından pek sevimli dizi-filmler çıkıyor tavsiye ederim. Nostaljiden ziyade naif olan şeyleri seviyorum yani karakterin deli gibi sevmesi canımlı cicimli değilde bir bakışı bir haraketi sevgisini anlatmaya yetsin yeter. Ne bileyim böyle küçük ayrıntıları seviyorum:)

      En kısa sürede ziyaret edicem her ikinizede teşekkürler. Yine beklerim görüşmek üzere;)

      Sil
    2. evet laçka ilişkiler avam geliyor artık ;) Dediğin gibi bir bakış bir hareket, ince davranış yetiyor ;) Her daim gelirim, kore severiz hem de, bende beklerim, tanışıp kaynaşalım ki ;)

      Sil
  5. Bu film karşıma çok çıkıyor biran önce izlemek istiyorum konusu çirkin kız bilindik bir konuda değil naif bir film imiş o zaman izleyeyim .
    Çok teşekkür ederim kim bilir ben bu filmi ne zaman izlerdim senin tavsiyenle izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyıdan köşeden bulduğum filmlerden biri kime tavsiye ettiysem sevdi. Dediğim gibi öyle ahım şahım değil ama güzel, izle bakalım sen nasıl bulacaksın;)

      Sil
  6. Ben buna acayip bayıldım bunun gibi önerebileceğiniz var mı birde bu kadar çok ben ağladım sadece herhalde :DD

    YanıtlaSil
  7. Ben Tayvan drama yeni başladım ve bu filmi çok çok beğendim
    Bana aynı bu tarzda baska film önerebilir misiniz lütfen acaba ?

    YanıtlaSil
  8. Sey yaa ben bu filme baxdim ama sonda o oglan öluyormu turce alt yazili bulamadimda bana soylermisin o yakisikli bey efendi oluyormu?
    ama cok iyi arkadaslardi ve seviyordularda off cok agladim😢😭😭

    YanıtlaSil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...