30.05.2016

''Köpek Gibi Pişmanım!''


At koşturdukları alan daralıp, arkasındaki itler sürüyü terk edince teslim olan(olmak zorunda kalan) insancıklar; ''Köpek gibi pişmanım.'' ''Kandırdılar bizi, ölüme terk ettiler.'' ''Hayatımda hiç bu kadar pişman olmadım. Çok hata etmişim.''... Gibi sözler söylemişler. Medya bu şahısları öyle şirin göstermeye çalışıyor ki milletçe ciğerimiz parçalandı! Aileleriyle buluşturmalar, tokalaşmalar, sarılmalar... Bir ara davul zurna da bu tabloya eşlik edecek diye bekledim ama bu sefer unutmuşlar tüh.

Ortada dönen tiyatro öylesine mide bulandırıcı ki... Yahu bu dünyada vatana ihanetten daha ağır bir suç var mı! Neyin pişmanlığından bahsediyorsunuz? Askere, polise, koruyucuya silah sıkan; sivil halkı canından bezdirip canına malına göz diken, çocukları kalkan olarak kullanan, mayın döşeyen bunlar değil miydi! Madem her pişmanım diyeni affedeceksiniz bu kadar askerin emeğine yazık değil mi? Ve bu affettikleriniz şimdi nerelerde, hangi konumlarda? Zira devletimi çok seviyorum, devlete karşı bir yanlış yapmadım diyenlerin ertesi gün terör lehine videolar hazırladığı ortaya çıkıyor.

Ne söylesem yetersiz; hiçbir cümle, hiçbir yasa, hiçbir pişmanlık şehit çocuklarının babasını geri getirmeye yetmez. O masum şehit çocuklarını gözü yaşlı bırakanlar dilerim ki o gözyaşlarında boğulursunuz...


Not: Onlarca cümlenin anlatmak istediğini size tek bir resimle gösterebilirdim.  Lakin bu şeref yoksunlarının olduğu yazının içine o masum şehit çocuklarının resimlerini eklemeye hayâ ederim. 

4 yorum:

  1. açılım sürecindede pişmanım diyenler oldu sonra noldu tekrar dağa çıktılar yada şehirde şerefsizlik yapmaya devam ettiler bu pkklıların hepsi katil adam öldürenn biri ben pişmanım deyince affediliyor mu hayır peki bir sürü askeri şehit eden bir sürü sivil insanı öldüren haraç kesen bu alçaklar neden affediliyor öldürdükleri insanlara sorsak eminim ki affedilmelerini istemezlerdi keşke amerikadaki adalet sistemi bizde olsaydı şu pkklıların hepsini asmışlardı sadece pkklı köpekler değil onlara yardım edenlerde asılmalı ama nerdeee bizimkiler anca pkklılıarı sevimli göstersinler utanmaz medya böyle bir yazı yazdığın içinde sana çok teşekkür ederim senin gibi düşünen insanlar görünce vatan haini olmayan insanlarında olduğunu görüp umutlanıyorum gelecek adına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence açılım süreci düşünce olarak güzel uygulamada ise amacından saptırılmış bir felakettir. Zira ülkemizde bir trafik cezası yüzünden haciz gelen, hapis yatan, dünyası kararan vatandaşlarımız bile varken; insan canını hiçe sayan, kendi halkım dediği kişileri bile öldürmekten geri durmayan bu mahlukatların affedilme ihtimallerinin olması çok acı. Medya çağımızın hem en büyük dostu hemde en büyük düşmanı. Tek bir haberle istediklerini istedikleri şekilde kafamıza kazıyorlar. Uyanık olup tek bir yere körü körüne bağlı kalmadan farklı yerlere bakmak bilinçli olmak lazım diye düşünüyorum.

      Gönlünü ferah tut, bu ülke bütün dünya umudunu kestiğinde dahi herkese inat bir olmuş var olmuştur. Benimde en büyük umudum budur;)

      Sil
  2. pişmanım dediklerine kim inanıyor ki bunların. yarın ilk fırsatta yine aynısını yapacaklar sadece can korkusu. tv'de sarılanları görünce önce şehitlerle ilgili sanmıştım çünkü şehit haberinin ardından verildi sanırım arada haberin değiştiğini fark etmemişim sanırım sanra ayrıldılar ve kız sırıtıyordu. niye gülüyor ki bu diye şaşırmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef bende aynı şekilde izledim haberi, önce şehit haberleri verildi ardından bu şeref yoksunları... Ben bile bu kadar sinirlendiysem şehit yakınlarını düşünemiyorum bile.

      Sil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...