3.09.2012

Güncelleme


Herkese merhaba!
Biraz daha gelmesem blog örümcek bağlayacakmış, resmen bir aydır yazı yazmamışım. Aslında bir ara yazmıştım ama sadece yayınlamadım, hani şu şehit haberlerinin çoğaldığı zaman. Gerçi haberlerin kesildiği zaman var mı ki... Neyse işte o sıralar kısa çaplı bir depresyona girdim oturdum bilgisayarın başına iki sayfaya yakın yazı yazdım. Suriye'den başladım terörden çıktım tabir-i caizse açtım ağzımı yumdum gözümü. Üslubun biraz ağır oldu (gerçi yaşanan olaylara bakarsak bana göre gayet masumane) o yüzden yayınlamıyorum...

Uzun zamandır bloğun şeklini şemalini değiştirmek istiyorum hazır elim değmişken yapayım dedim ama yüzlerce tema içinden kendime uygun bir tane bile bulamadım:) Yok abi yok işte, eli yüzü düzgün olanlar da ya bloğa uygulanamıyor yada üstünde ayarlama yapılamıyor. Yine ne varsa insanın kendinde var arkadaş. Eli mahkum oturdum kendim yaptım biraz acemice oldu ama oldun hiç yoktan iyidir. Eskisini o kadar çok kullandım ki artık bloğa girmeyi canım istemiyordu:) Arada değişiklik yapmak lazım dimi ama... Bu arada blogda yapmamı istediğiniz değişiklik var mı? Yada gözünüde hoş görünmeyen bir ayrıntı? Ben şimdilik kaba taslak ayarlamalarını yaptım ama eğer eklememi istediğiniz bişiler varsa yapmaya çalışırım. Biraz karma bir yazı oldu yapcak bişi yok, hazır gelmişken aklıma gelenleri söyleyivereyim:) Yazılmayı bekleyen iki mim dört tanede konu var taslakta inşallah hepsini bu ay içinde halledicem. Zira bu aydan sonra dersane maratonuna giricem (piiii:( ) inşallah bu sene son ders çalışma yılım olucak yani öyle olmasını umut ediyorum.

Bu gidişle yazısını yazamıcam o yüzden buraya not düşeyim A Gentleman's Dignity adlı diziyi izlemeyen varsa hemen izlesin. Bilgisayarla küsmeden önce izlediğim son diziydi, finalini kaç aydır yapamadım ama olsun. Kırklı yaşlarda dört erkeğin hayatını anlatan çok eğlenceli süper bir dizi.
Şimdilik bana müsade
sağlıcakla kalın canlar...

6 yorum:

  1. İnan bana süper olmuş blog ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim canımcım teşekkür ettim;)

      Sil
  2. Evet arada değişiklikler yapmak lazım haklısın. Ayrıca blogunda çok cici olmuş. Ellerine sağlık. Güle güle eskit. ^^

    YanıtlaSil
  3. değişiklik her zaman güzeldr der abim.bence de güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. 너무 에뻐

    Çok güzel ^.^ Bence çok hoş olmuş, ellerine sağlık unni. ^_^

    YanıtlaSil
  5. @Sulli @Pofuduk @ Harmony

    Çok sağolun canlarım beğenmenize cidden sevindim;) Blog benimde içime sindi şimdilik, eskitene kadar böyle takılmaya devam;)

    YanıtlaSil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...