22.03.2015

∞ Aşk Yeniden ∞



Blog da bir Türk dizisi paylaşmayalı yıllar oldu... Uzun zamandır bir kaç program hariç doğru düzgün televizyon izlemiyorum zaten. Çünkü izleyecek dizi bulamıyorum; kimisi asmalı kesmeli, kimisi batı özentisi, kimisi Türk aile yapımızla uzaktan yakından alakası olmayan bir sürü yapım var maalesef.

Bu aralar, baş rollerini  Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Aşk Yeniden dizisine kafayı taktım. Derseniz ki bu dizi çok mu mükemmel? Hayır. Sadece diğerlerine nazaran daha içten, biraz daha gerçekçi ve benim için en önemlisi çok daha saf. Artık günümüz dizilerinde ve filmlerinde ''aşk'' kavramı farklı bir boyuta vardı. ''Bir bakışına bir ömür feda'' düşüncesini yok edip öyle çirkin bir şekilde anlatıyorlar ki pes! Bazı dizilerin adları anılınca bile yüzümde tiksinti ifadesi oluşuyor o derece rahatsız edici. Hal böyle olunca da bu diziyi daha bir sevdim. Muhtemelen bölümleri uzatmak adına ilerleyen zamanlarda dizinin konusunu batıracaklar ama şimdilik güzel ilerliyor. Oyuncuların kimyası tutmuş, yan rollerin çoğu başarılı, konunun işleyişi güzel, replikler şahane, e bir de dünya tatlısı bir bebeğimiz var daha ne olsun...


Bu ikizler çok tatlı maşallah

10 yorum:

  1. Ben de diziyi eğlenceli buluyorum, şu an ekrandaki nadir iyi dizilerden biri bence. Selim bebek maşallah çok tatlı. Ben başrollerden ziyade yan karakterlere de gülüyorum, her karakter ayrı eğlenceli :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle ;) Zeynep'in gereksiz tripleri hariç başrollerini sevdim ve tabiki yan rolleri, misal Orhan ve yavuklusu, Derin Şevket, Fatih'in cadı anası... Ben baya sevmişim karakterleri ya :)))

      Sil
  2. Ben de cumartesi keşfedip pazar günceli yakaladım :D Zaten 6 bölümcük yayınlanmış. Binlerce yıl sonra bana türk dizisi izlettiren ve belki de tekrar sevdiren güzeller güzeli bir dizi.

    Diyaloglar, karakterler ve senaryo çok orjinal, doğal ve gerçekçi. Tam aradığım, tam istediğim şey. Vurdulu kırdılı saman tadında dizilerden sonra Türk televizyon tarihi için bence bir can suyu niteliğinde. İzleyin izlettirin :D

    Sevdim yahu kısaca ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cumartesi-pazardan kastın, dün ve bugün mü O_o Eğer öyleyse ne ara uyudun gız :D Son yıllardaki gereksiz dizilerden sonra hakikaten iyi geldi bu dizi. Sanki kore-hint-türk dizilerini harmanlamışlar gibi hissettim, sevdim ya :)

      Sil
    2. Cevap veriyorum. Cumartesi gecesi 05:00 de yattım :D Yani pazar sabahı :D :D çok eğlendiğim ve çok beğendiğim su götürmez bir gerçek hihi

      uzun zamandır aradığım bir alternatifti. bir de türk dizisi olması tadından yenmez yaptı diziyi.. Zaten Zeynep ve Fatih'in ilk diyaloglarını gördüğümde anladım bu diziyi seveceğimi.

      'Ne biçim sarılıyorsun lan. Hayvan!' euehuehuehee

      Sil
    3. Ben en fazla 4'e kadar uyanık kalabiliyorum, geçmişsin beni ahahah :D Çıtkırıldım, masalımsı dizilerden sıkılmıştım bu diyaloglar ve karakterler iyi geldi bana da ;)

      Sil
  3. Bu diziye bende başalamadan göz dikmiştim ama tv den dizi seyredememe huyum var :( başlasam devam edemiyorum bir de gençlik dizisi tadında ya annem hiç sevmez o sevmezse tadı çıkmaz falan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de seyretme değil seyredememe huyum var. Malesef o saatte kumanda babamda olduğu için alamıyorum elinden, haliyle diziyi netten takip etmek zorunda kalıyorum:( Sende bnim gibi netten takip et daha rahat :))

      Sil
  4. bide bide touch me çok severim. kill me'nin o şarkısı da şu sıra hep kafamda dolanıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizinin kendisi gibi şarkıları da on numara yaa, hepsini kaç kez dinledimm <3

      Sil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...