31.12.2011

Yeni Yıldan Dileğim... (Mim)

Şimdi ne yazmalı nasıl başlamalı acep? Öncelikle belirteyim ki final haftasındayım ve (umutsuz bir yüz ifadesi takınırak) hiçbir dersin daha kapağını açmış değilim. Kitaplar üst üste dizilmiş kuzu kuzu bir köşe de okunmak için beni bekliyorlar. Ama ben her öğrenci gibi hiç oralı olmuyorum ve ders çalışmamak için normalde yapmadığım bütün saçmalıkları yapıyorum. Bir günü daha aylak aylak etfarta dolaşarak tüketmeyi başardım:)) (İçimdeki ses; ben seni iki gün sonra görücem Kore Delisi)

Neyse canlar, bilindiği üzere yeni yıla girmemize sayılı gün/saatler kaldı. Evet evet eminim sizde en az benim kadar heyecanlısınızdır; sonuçta 2012 demek bir yıl daha yaşlanmak, üniversiteden mezun olmak ve akabinde işsiz kalmak, Türkiye-GKRY ile ilişkilerin AB aracılığıyla daha da alevlenmesi, KPSS belasına bulaşmak... ve enn önemlisi sınavı olan benim gibi garibanlar için güzel evimizin hangi güzide odasında yeni yıla girileceğine hararetli tartışmalar sonunda karar vermek demektir. Zor bi mesele azizim;)) Ben yeni yıla girmesem olur mu, nolur olur deyin yaa ühüüü;(

Gelelim aslında bu yazıyı yazma sebebime. Sevgili Nomu Yeppuda bana 12 istek ile sınırlı eğlenceli bir mim paslamış, Yeppuda'nın da dileklerini kendi üstüme zimmetlediğime göre şimdide yeni yıldan başka neler istiyorum onları yazayım;)

Hyun Bin'in bir askerden an önce gelmesini ve dizi çekmesini istiyorum:)

***Birazcık depresif başlıcam ama idare edin gerçekten şu anda en çok ihtiyacım olan bunlar. Herşeyden önce yeni yılda huzur bulmak istiyorum! Başımı yastığa koyduğumda hemen uyumak istiyorum ve mümkünce kafamın içindeki bir türlü susmayan bunaltıcı sesin susmasını istiyorum...

***Yeni yılda sınavları atlatmış, özgür ve mutlu olduğu bir işte çalışan bir birey olmak istiyorum.

***Kırk yaşıma da gelsem hala uzakdoğu manyağı olmak istiyorum, şöyle torun torba herbirlikte plazma tv nin karşısına geçip kore dizisi izleyelim istiyorum ahahah:))

***Daha farklı bir çevre ve daha aklı başında, kötü günümde yanımda olan ve gerçekten beni düşündüğünü hissettiğim arkadaşlar istiyorum. Adımı Kore Delisi yerine Mıknatıs olarak değiştirmeyi düşünüyorum O_o Cidden ya mıknatıs misali  kendim gibi delileri yanıma çekmek zorunda mıyım!

***2011 yaktı- yıktı beni o yüzden 2012 benim yılım olsun ve hiçbir pişmanlık duymadan ''Vay be yaşamak ne güzel şey!'' dideyim (diyelim);)

***Özene bezene yaptığım saçımın dışarı adım attığım anda rüzgar yüzünden dağılmamasını istiyorum:( Benim gibi saçına takıntılı olanlar için çok sinir bozucu bir durum yahu!

***Mümkünse bir kerecikte olsa derslere hocalardan önce girmek istiyorum:) Dersliğin kapısını çaldığımda canım hocalarım ''Yine mi geç kaldın, çabuk yerine otur gözüm görmesin seni'' bakışı atmasınlar istiyorum (çaktırmasam da çok tırsıyorum o zamanlar ya)

***Güney Kore:  Coffee Prince gibi romantik, A Love To Kill gibi seviyorum ama kavuşmamız imkansız, Greatest Love gibi manyak, Hello My Teacher gibi sempatik, I'm Sorry I Love You gibi bizi salya sümük ağlatan, My Girlfriend is a Gumiho gibi şeker, Smile You gibi huzurlu, Sungkyunkwan Scandal gibi gözümüzü gönlümüzü açan diziler çekilsin İSTİYORUM! Kendimi kaptırmışım bir an yaa kısaca ortaya karışık güzel mi güzel Protect The Boss kıvamında bişey istiyorum. Ne yani çok mu şey istedim şimdi Allah aşkına ^^

Japonya: Beni benden alacak drama türünde dizi yada film çekmelerini istiyorum. Her zaman söylerim caponların hayal güçlerine hastayım, adamlar çok farklı koulardan harika dramalar çekiyorlar. İstiyorum işte istiyorum!

Çin: Jackie Chan'in yirmili yaşlara tekrar dönüp film çekmesini istiyorum:D Çin'e dair çocukluğumda aklımda kalan tek şey Jackie Chan filmleridir. Vay arkadaş sen nasıl bir insansın ki o filmleri çekebildin, kaç yaşında olursan ol Chan abi ben senin hala hayranınım:)))

Türkiye: Çok büyük bir beklentim yok aslında tek istediğim kendi kültürümüzü yansıtan, orjinal (mümkünse araklanmamış ve o güzelim filmlerimizi tekrar çekip helak etmesinler), kimin eli kimin cebinde belli olan, içinde İffet-Bihter-Fatmagül-Kudret-Behlül vs isimlerinin geçmediği, bütün aile fertleriyle oturup izleyebileceğimiz, eğlenceli, saf (iyi anlamda:)) bir Türk dizisi izlemek istiyorum! Allah'tan fazla beklentim yokmuş heee:))

***Koreli grupların Türkiye de konser vermesini istiyorum. Ayrım yapmıyorum o derece istiyorum artık Allah ne verdiyse modundayım, yeter ki gelsinler:D

***Süpper ötesi bir fotoğraf makinası istiyorummm, hemide çok istiyorum^^ Ve gözümü kamaştıran anların resmini çekmek istiyorum;)

*** Güvendiğim insanların beni arkamdan vurmamasını istiyorum ve insanlara kin beslemek, çabuk affetmemek istiyorum...

*** Herkesin hayallerindeki gibi yepyeni bir hayat sürmelerini, sevdikleriyle çok ama çok mutlu olmalarını istiyorum!

***Son bir madde de kendim ekliyorum:) Efemin kendime en hızlısından akıl fikir diliyorum zira bu gidişle benden adam olacağı falan yok;)))

Oh be sonunda bitti, aslında bitmadi ama mecburen ben burda kesiyorum yoksa insanoğlunun istekleri hiç biter mi;)) Şimdi de geldi bu mimi paslamaya; Bunu Sevdim, Lee, Harmony, EunHye, Güney Kore, Egosantrikrapsody, Eskaymak, BBsever, Sağ Beyin ... Bu mim kaç kişiyle sınırlı bilmiyorum o yüzden kimi gördüysem ekledim:D Hadi sizi kolay gelsin ben kaçtım malum kitaplar beni bekler;)



 Her kim okuyorsa bu yazıyı 
isteklerimin gerçekleşmesi için canı yürekten 
İnşallah deyin emi çünkü ben sizin için dedim bile;) 
Hepinize mutlu yıllar canlar^^

13 yorum:

  1. Wow ne güzel istekler ve ayrıca mim için çok teşekkür ederim chingu..:D İsteklerinin gerçekleşmesi dileği ile mutlu yıllar..Şimdi sanırım ben de yazsam güzel olacak...^^

    YanıtlaSil
  2. ah bu arada İnşallah inşallah ;) :D

    YanıtlaSil
  3. EunHye & Bunusevdim

    Rica ederim Eunheye, İnşallah:P
    İkinize de mutlu yıllar canlar;)

    YanıtlaSil
  4. Yeni yılda tüm dileklerine kavuşman dileğiyle çingum.Yürekten bir amin diyeyim de hepimizin istekleri olsun.Mim için çok teşekkürler ama yeni yıla girdik,ben geç kaldım galiba yazmakta :D :D Yeni yıl, yeni yıl ,yeni yıl kutlu olsun :D

    YanıtlaSil
  5. Mim için teşekkürler çingum :)

    (Hyun Binn :D Ahh tam unuttuydum resmini gördüm aşkım depreşti ahaha :D:D )

    Yeni yılın kutlu olsun canım. Canı gönülden inşallah dedim :D İnşallah isteklerin gerçekleşir :) İyi ki varsın çingu ^^

    YanıtlaSil
  6. ama ama ben daha dün bu yazıyı okuyup yorum yapmıştııım :) başaramamışım demek ki :)
    Neyse gecikmeli de olsa yeni yılını tekrar kutlarım :)
    tüm dileklerin gerçek olur inşallah, öncelikle de istediğin o fotoğraf makinasına umarım sahip olursun :))
    tekrara iyi seneler :)

    YanıtlaSil
  7. @egosantrikrapsody: Amin amin^^ Aslında sizi mimlediğimi haber versemmi acaba diye düşünmedim değil hani ama sağlık olsun ben senin yerine de bütün dileklere amin dedim;)))

    @Güney Kore: Canım benim rica ederim, gecikmeli olarak cevap vermiş olsam da saneda mutlu yıllar;)

    @Makinosev:WP den sonra Blogger demi bana yan çizmeye başladı acep aman makinom telaşlandırma beni şimdi:))) Amin çingum cemi cümlemizin gönlünden geçen herşey hayırlısıyla gerçek olur inşallah(vuu nasıl bi cümle kurmuşum vay be)^^

    YanıtlaSil
  8. Final dönemin başarılar :D Benim de final dönemim ve ödevler projeler de üstüne binince kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum:(( İnş finallerinden çok iyi notlar alırsın ^^

    Dileklerin çoğu benimkiyle uuşuyor :) Hele de derse hocalardan erken girme konusu :D 13'deki derse bile geç kalma huyum var :))
    İnş istediklerin gerçek olur, mim için teşekkürler:)

    Mutlu Yıllar :D

    YanıtlaSil
  9. Geçde olsa bende kocaman bir aminnnn diyorum :)) Kırk yaşına da gelsen plazmada kore keyfi he güzel dilek sevdim kendime de istiyorum ozaman :)

    Cidden bu yılın SG'den sonraki en iyi dizisiydi Protect the boss ya.Hala gülüyorum hatırlayınca. :) Bu arada ben Yalan dünya'dan ümitliyim.Gürse birsel'den güzel bi dizi daha gelicek gibi geliyor. :)

    Bende de artık birileri Türkiye ye gelmeli. Türklerin kore sevdasını organizasyon şirketlerimi artık neyse birileri farkına varmalı.Mümkünse ilk konserde Bigbang'den olmalı :))
    2011 seni üzmüş ama umarım 2012'in son günü "2012 sen güzel bi yıldın öyle" dersin :)

    YanıtlaSil
  10. @Selocan: Çok teşekkürler^^ Hım o zaman sana da kolay gelsin bütün notlarım 90-100 arası olur inşallah:))

    @Nomuyeppuda: Ahha kırkıma geldiğimde senide davet ederim hepbirlikte izleriz dizileri olur mu:D
    Evet ya Yalan Dünya'yı bende duydum (anlaşılacağı üzere televiyonla bağlarım tamamen koptu) Gürse Birsel'i cidden çok severim bakalım o kadından bende umutluyum^^ Güzel temmennin için kocaman bir aminn diyorum sağol;)

    YanıtlaSil
  11. geç de olsa yeni yılın kutlu olsun Kore Delisi:) malum final belasından dolayı rekor sayılabilecek derecede geç gördüm mimlendiğimi çok teşekkürler^^
    bu arada özellikle "Güvendiğim insanların beni arkamdan vurmamasını istiyorum ve insanlara kin beslemek, çabuk affetmemek istiyorum" dileğine ben de ortak olabilirmiyim acaba ? :)
    tekrar mutlu yıllar Koe Delisi:) 2012 de inşallah bütün dileklerin gerçekleşir^^
    bu arada sınavlarında da başarılar :)

    YanıtlaSil
  12. @sağbeyin: Senin de yeni yılın kutlu olsun:)) Halinden en iyi ben anlarım şu anda, finallerle benimde başım dertte ben en sonunda isyan bayrağını çektim;)Ama sen çalış emi başarılar^^
    Senide ortak yaptım gitti dileğime. İnşallah hepimizin dilekleri hayırlısıyla gerçekleşir;)

    YanıtlaSil

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...